Değerli Üye ve Dostlarımız, 

Derneğimiz – Türk Japon Kültürünü Araştırma ve Dayanışma Derneği  - 18 Mart 2016 tarihinde saat 19:00 da Türk Japon Vakfı Kültür Merkezinde  (Ferit Recai Ertuğrul Caddesi No : 2 Oran Çankaya  Ankara ) “TÜRKİYE DE BİLİM VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERİN ÖNÜNDEKİ FIRSATLAR VE ENGELLER” konulu bir konferans düzenlemektedir. 

Konuşmacı olarak Sayın Kazım YALÇINOĞLU bu konferansta yer alacaktır.  Sayın YALÇINOĞLU ; Seri Girişimci, Teknoloji Yatırımcısı ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisidir. Amerika Birleşik Devletleri Boston Üniversitesi Uluslararası İlişkiler  - Ekonomi, İş İdaresi – Finans bölümlerinde Çifte Lisans ve İngiltere London School of Economics Fakültesinden Yüksek Lisansı bulunmaktadır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde 25 yıldan fazla süredir yarı zamanlı öğretim üyeliği yapmaktadır. 

Dikkatinizi çekeceğimizi düşündüğümüz bu konferansı ilgi ile izleyeceğinizi ve konferans sonunda sunulacak ikram esnasında olabilecek sorularınızla ilgili Sayın YALÇINOĞLU ile sohbet edebileceğinizi düşünmekteyiz.   Sizleri bu etkinliğimizde aramızda görmek dileğiyle saygı ve selamlarımızı sunarız. 

Mükrem ERKİN
Başkan

Search